Lust aus Flaschen #13 – Food-Pairing
Foodpairing at Indivinoum goes Red! – Thursday, 16th of November!
For the beginning of autumn, we have created a new menu of wines and matching courses. Tom will enchant you again with his cooking skills, while Arne will introduce you to the wines.
There will be a tasting of red wines - including a rosé!
It will be a vegetarian menu -- where the carnivores will initially also get a delicious Italian salami!
The tasting takes place in our tasting room - near S+U Wedding: #5thfloorexperience #himmelüberberlin
Reserve your seats via email!
We look forward to seeing you!
Für den Beginn des Herbstes haben wir ein neues Menü aus Weinen und den passenden Gängen kreiert. Tom wird Euch erneut mit seinen Kochkünsten verzaubern, während Arne Euch die Weine vorstellen wird.
Es wird ein Tasting von Rotweinen -- worunter sich ein Rosé versteckt!
Es wird ein vegetarisches Menü -- bei dem die Carnivoren anfangs auch eine köstliche italienische Salami bekommen werden!
Das Tasting findet in unserem Tasting-Raum statt - nahe S+U Wedding: #5thfloorexperience #himmelüberberlin
Reserviert Eure Plätze per Email!
Wir freuen uns auf Euch!
THE MENU
I.
Tomà 2020 (Barbera, Croatina)
Montepascolo, Emilia Romagna, Rosso Frizzante, 12,5%,
With Italian organic Salami / Mascarpone cream with wild herbs / Bread
II.
Cenerina 2021 (Slarina)
Val Liberata, Piemonte, Rosso, 12,5%
With Radicchio, Fennel, Oranges, Gorgonzola
III.
Carantina 2021 (Merlot)
Monteforche, Colli Euganei, Veneto, Rosso, 15%
With Polenta, Mushrooms, Parmesan
IV.
Orientale Sicula 2022 (Nerello Mascalese)
Etnella, Etna, Sicilia, Rosè, 13%
With Vanilla Ice cream Almond cookies